Werken bij de BBD

Ons motto is dat je fluitend naar je werk moet gaan en we proberen hiervoor de voorwaarden zo goed mogelijk te verwezenlijken.
De medewerkers en het plezier dat in het werk wordt beleefd, staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn er voorstander van dat de medewerkers zelfstandig functioneren en verantwoordelijkheid dragen voor hun eigen taak. We werken met een open communicatie en van elke medewerker wordt een creatieve en meedenkende bijdrage verwacht.

Naast de collegiale sfeer wordt veel liefde en waardering van de klanten ontvangen, wat het werk natuurlijk extra leuk en aantrekkelijk maakt.

Vrijwilligerswerk

Iedereen die iets voor ouderen wil doen, is van harte welkom om in ons team mee te komen doen.
Mensen zijn welkom die op de bussen willen rijden en onze deelnemers willen begeleiden bij uitstapjes en boodschappen doen. Mensen die het gezellig vinden om contact met ouderen aan te gaan, in staat zijn een rolstoel te duwen, een arm te geven en een boodschappentas te dragen, kunnen veel betekenen voor onze klanten.

Daarnaast zijn mensen welkom die achter de schermen een steentje willen bijdragen.
Er is van alles te doen: leuke uitstapjes organiseren, onderhoud kantoor, de telefoon aannemen en klanten te woord staan, creatieve middagen organiseren, administratieve hulp enz.
Bij interesse maken wij graag een afspraak om de mogelijkheden en wensen te bespreken.

Leer- werktrajecten

Werkzoekenden kunnen zich melden voor een leer-werktraject in het kader van het project 'Werken naar loon'.
De werkervaringsperiode duurt 1 jaar en wordt afgesloten met een begeleidingstraject naar (vervolg)opleiding of regulier werk.

pijl naar boven

 

"Als vrijwilliger ben ik hier begonnen en wat mij direct opviel was de prettige en gemoedelijke sfeer, een soort familiegevoel.

Mensen die bij de BBD werken, worden in hun waarde gelaten en krijgen de ruimte om de dingen die van ze verlangd worden naar behoren te vervullen."

Richard Özbey

divider

 

vrijwilligster ondersteunt oudere dame